Over AIJN en FWS

Over AIJN

AIJN, de brancheorganisatie van de Europese vruchtensapindustrie, is een non-profitorganisatie die de belangen en producten van de Europese vruchtensapindustrie vertegenwoordigt. AIJN is geregistreerd in het Europees transparantieregister, het gezamenlijke register van Europese Commissie & Europees Parlement.

Het register is een database van lobbybureaus, individuen, NGO's en andere organisaties met invloed op de EU-wetgeving. Meer informatie over het Europees transparantieregister vindt u hier.

Sinds de oprichting in 1958 stimuleert AIJN haar leden voortdurend om de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten te verbeteren. Ga voor meer informatie naar de website van AIJN.

Ga voor meer informatie over onze leden naar: http://www.aijn.org/membership/

Over FWS

De Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) is de brancheorganisatie voor de frisdranken-, water-, sappen- en siropenindustrie. Bij FWS zijn alle in Nederland gevestigde producenten van frisdranken, waters, sappen en siropen aangesloten. Dit geldt ook voor de meeste buitenlandse fabrikanten met verkoopkantoren in Nederland. Ga voor meer informatie naar de website van FWS.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op via de contactpagina van Fruit Juice Matters.

Contact opnemen